logo

0722556589

Sos. Pantelimon, Nr.88, Bloc 409, Sc. 1, Ap. 7, Int. 07C, 021637 Bucharest, Romania

Prima vizita la dentist

On February 21, 2015

By

Clinica noastra, precum si Academia Americana de Stomatologie Pediatrica, recomandă ca prima vizita la dentist a copilului dumneavoastra sa fie de ziua lui de de naștere cand implineste 1 an. Puteți face prima vizită la dentist plăcută și pozitivă.

Copilul dumneavoastră trebuie să fie informat cu privire la vizita și sa i se spuna că dentistul și personalul medical vor explica toate procedurile și vor raspunde la toate întrebările. Daca nu ati reusit sa realizati cu aceasta ocazie prima vizita la dentist, o puteti face oricand incepand cu aceasta varsta.

Conceptul romanesc de a duce copilul la dentist mai tarziu, eventual dupa ce i-au iesit toti dintii, sau chiar mai tarziu, este depasit si poate fi daunator pentru sanatatea dentara a copilului dumneavoastra.

Cel mai bine este dacă va abțineti de la utilizarea de cuvinte în jurul copilului , care ar putea provoca teama inutila , cum ar fi ” ac “, ” injectie”, ” extractie “, ” freza ” sau ” rău “. Clinica face o practica din a folosi cuvinte care transmit același mesaj, dar plăcute și neînfricoșătoare pentru copil .

Vă invităm să stati cu copilul dumneavoastră în timpul examinării inițiale. În timpul viitoarelor intalniri, vă sugerăm să permiteți copilului să fie însoțit doar de personalul nostru de-a lungul experientei dentare. Astfel putem stabili, de obicei, un raport mai strâns cu copilul dumneavoastra atunci când nu sunteti prezenti. Scopul nostru este de a câștiga încrederea copilului și de a depăși teama. Cu toate acestea, dacă alegeți, puteți veni cu copilul in camera de tratament. Pentru siguranța și confidențialitatea tuturor pacienților, alți copii care nu sunt tratati ar trebui să rămână în camera de primire cu un adult de supraveghere.

Dr. Anca Stanescu

Cabinet Stomatologic Bucuresti Clinica dentara
© 2015, Cabinet Stomatologic Pantelimon Clinica Dr. Stanescu All rights reserved.